transparent

Laboratori Barberí

RCR Arquitectes és un reconegut despatx d'arquitectura d'alt nivell, guardonats en diverses ocasions per una trajectòria professional de gairebé 30 anys i obres a Espanya, França, Bèlgica i Emirats Àrabs. Ha estat Premi d'Arquitectura Espanyola Internacional en 2015.

RCR Arquitectes considera que la pràctica professional no es pot limitar a l'exercici de la disciplina, sino que necessita del constant contacte amb el talent jove i la innovació que es genera a la Universitat per donar respostes professionals creatives de qualitat i innovadores.

La complexitat del món actual requereix de professionals creatius amb capacitat d'innovació. Per això és necessari desenvolupar competències des d'un enfocament integrador de coneixements, procediments, actituds i valors que travessen, vinculen i connecten diferentes disciplines amb l'objectiu de tenir una visió de conjunt global que permeti l'acompliment satisfactori i autònom davant situacions concretes.

El Laboratori Barberí és un punt d'encreuament entre empresa i universitat on es genera el necessari intercanvi entre pràctica professional i teoria, experiència i recerca, potenciant al màxim la creativitat i la transversalitat de disciplines per a la generació de joves talents.

Per al Laboratori Barberí s'han establert col·laboracions permanents amb l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de Barcelona, la Universidad de Nebrija de Madrid i The University of Western Australia de Perth.

Des de 2008 organitza en el mes d'agost un Workshop Internacional d'Estiu, amb la participació en l'edició del 2016 de 80 alumnes de 25 països, com un instrument imprescindible d'encreuament entre empresa i universitat on es genera el necessari intercanvi entre pràctica professional i teoria, experiència i recerca. A més, durant el mes de febrer, s'organitza el Summer School amb la UWA de Perth, amb la participació en l'edició del 2016 de 25 alumnes.
Rcr Arquitectes

comunicacio@rcrarquitectes.cat

Tornar
Girona
Veure el mapa més gran