transparent

Casa Tamarit

El projecte cerca descaradament les esplèndides vistes del sud-oest (Punta de La Mora, Port de Tarragona i Cap de Salou). Es desenvolupa en tres nivells. A l’intermig (carrer) és on es situa l’activitat principal (zona de dia i dormitoris principals) i el garatge, i sobretot compta amb unes amplies terrasses per a gaudir de l’aire lliure. Exteriorment una gran pèrgola delimita una zona d’ombra davant la cuina.

El nivell inferior es destina a complements i el superior a dos estudis per als propietaris.

Els volums s’articulen cercant el màxim d’assolellament i vistes a partir dels dos cossos principals que constitueixen l’essència de l’edifici. Aquests són volumètrica i compositivament diferents de la resta. Es remarca la diferència per l’aplacat de pedra dels seus elements exteriors, pel tipus de protecció solar emprat i per la coberta inclinada.

Els patis interiors – exteriors, els ponts, les escales i les baranes configuren els espais cercant sempre l’exterior.




Xavier Climent Sánchez

xclimentsanchez@gmail.com

www.arquitecturaxaviercliment.com


Josep Ramón Solé - Estructures
Iñaki Cacho - Aparellador

Tornar
Tarragona
Veure el mapa més gran