transparent

Rehabilitació vestíbul edifici plurifamiliar

L’objectiu del vestíbul era la reforma del vestíbul de l’edifici per aconseguir l’accessibilitat i donar-li una nova imatge, neta i lluminosa, ja que la geometria de l’espai era totalment irregular, sinuosa, fosca i amb molts angles morts.

S’ha realitzat una gran catifa continua des del carrer fins l’accés de l’ascensor, amb peces de basalt que es plega per salvar el desnivell existent amb un suau pendent que acompanya als usuaris des del carrer fins al nou nivell de l’ascensor.

Les parets es trasdossen amb panells de fusta-ciment de diferents colors sobre els quals, per zones, es col·loquen uns llistons de fusta que trenquen amb la gran longitud del vestíbul, amb el trasdossat es modifica la forma del vestíbul eliminant totes les arestes, sortints i donant una imatge continua i fluida a l’espai.

La calidesa de les parets, la solidesa del terra i la senzillesa del sostre continu combinen d’una manera harmoniosa, creant un espai càlid, lluminós i agradable.




Marta-esther Jodar Pubill

gjg.arq@coac.net

www.jodargarciaarquitectes.com

Tornar
Av. Meridiana, Barcelona
Veure el mapa més gran