transparent

Ampliació habitatge unifamiliar aïllat

La proposta es formalitza en la reforma de l’habitatge existent i en l’ampliació de dos nous cossos. El cos existent actua com a punt de partida i d’unió de tot el nou programa. Els cossos ampliats s’adapten a la topografia actual i s’extenen seguint els límits naturals del terreny, entre la vinya i els horts, entre el vial i els horts. Així el conjunt de l’edificació , en forma de L i d’una planta , s’obre cap a l’interior del solar , més privat, amb grans obertures mentre que esdevé més tancat i discret de cara l’entorn més públic. L’espai interior, organitzat a partir de l’espai de circulació-zones d’estar, recorre tot el nou edifici de cap a cap. A vegades aquest espai serà interior a vegades exterior. La nova edificació es construeix amb murs de càrrega d’una fulla i sostres de fusta, en aquest cas el formigó cel·lular i els aïllaments de llana d’ovella ens garantitzen el correcte comportament tèrmic. Igualment l’ús de materials també es limita als paviments amb tons petris , les fusteries de fusta i els acabats interiors i exteriors amb tons clars.




Oriol Solanes I Tauler

info@vidalisolanes.cat

www.vidalisolanes.cat


Bea Portabella (arquitecta) - Interiorista
Sonia Doix (ardevols Ass) - Arquitecte Tecnic
Anna Vidal I Larribeau - Arquitecte
Roman Zitnansky - Arquitecte

Tornar
Plaça Del Roure S/n, Sant Sadurní D'anoia, Barcelona
Veure el mapa més gran