transparent

consultori local paüls

el consultori local de paüls és un petit edifici integrat en el teixit del poble. més que un objecte a admirar des de l’exterior, un lloc des del qual mirar i sentir, mitjançant relacions visuals amb el paisatge, tot connectant el malalt amb allò estable que l’ha acompanyat tota la vida.

 

l’edifici només té una planta d’altura per tal d’integrar-se en el teixit construït. a nivell de materials i solucions constructives segueix els recursos de la construcció popular de la zona. es defineix com a edifici públic per la composició simètrica i continguda, i pel cromatisme.

 

l’accés es produeix per un porxo amb doble porta i el sostre baix, com a transició interior-exterior, donant accés al vestíbul i sala d’espera, on l’espai es dilata recuperant tota l’altura de la coberta. aquí ens retrobem amb el paisatge, mitjançant un gran finestral al fons amb vistes a la tranquil·litat de les muntanyes. la il·luminació neutra de nord accentua la serenitat.




Pere Buil Castells
Toni Riba Galí

info@vora.cat

http://www.vora.cat


Jordi Palà, Eva Cotman - Col·laborador Despatx
Joan Josep Pinyol - Direcció Ejecutiva
Manuel Arguijo Y Asociados - Càlcul Estructura
Aia (activitats I Instal·lacions Arquitectòniques) - Consultor Instalacions

Tornar
Carrer De La Creu, Paüls, Tarragona
Veure el mapa més gran