transparent

Tanatori municipal del Morell

El tanatori s’emplaça al límit nord del sòl urbà del Morell, en un solar condicionat per la reculada obligatòria respecte la carretera.

L’edifici se situa entre la deixalleria i el cementiri, com una nova porta al mateix. Un pati organitza els diferents espais. Senzillesa i austeritat per acompanyar el dol.

Es tracta d’una construcció d’una sola planta, protegida per uns murs perimetrals que l’aïllen d’un exterior gens amable (deixalleria, carretera,...) però que s’obre totalment als seus patis interiors.

D’aspecte sobri i noble amb la utilització dels materials (pedra, vidre, formigó), com es creu que mereix l’ús.

El programa funcional inclou dues sales de vetlla totalment equipades; un espai annex multifuncional; un vestíbul/cafeteria; una oficina; dos banys;  a més d'un pati central semi-cobert que fa les funcions de vestíbul previ i on s’hi poden celebrar petits actes a l’aire lliure.

L’edifici està preparat per acollir una tercera sala de vetlles, entre les dues existents.




Ramon Gasull Barberà
Víctor Pujol Hugas

ramongasull@gmail.com


Vicenç López Reverté - Arquitecte Tecnic
Rafel Valldosera Bové - Arquitecte Tecnic
Albert Pujol Teixidó - Càlcul Estructura

Tornar
Avinguda De La Granja Sn,
Veure el mapa més gran