transparent

Estudi NUA

Aquest projecte tracta de rehabilitar un espai utilitzat durant molt de temps com a magatzem per transformar-lo en un estudi d'arquitectura a través de tres accions:

1. Despullar
Es recupera l'esperit original de l’edifici construït l’any 1931, la casa A. Rosell Fortuny de F. de Paula Morera Gatell, afegint una nova capa a la primera reforma realitzada per Tous Arquitectes. L'operació principal es basa en el repicat  d'alguns elements, que, a la vegada, resol algunes patologies sorgides a causa de les humitats.

2. Obrir
Es potencia la relació entre l'interior i l'exterior fomentant el contacte visual amb el mar. S'eliminen les divisions transversals connectant l’estudi amb l’espai comú i l’espai exterior a través de l’obertura d’un dels arcs transversals. Es posa especial énfasi en potenciar el sistema d'arcades, que ajuda a estructurar i a ordenar l’espai.

3. Habitar
Finalment, es personalitza l’estudi mitjançant diferents peces de mobiliari que s’adapten i s'integren a l’espai.




Arnau Tiñena Ramos
Ferran Tiñena Guiamet
Maria Rius Ruiz

estudi@nuaarquitectures.com

www.nuaarquitectures.com


Rels Artesania I Disseny - Fuster

Tornar
Baixada De Toro Nº5,
Veure el mapa més gran