transparent

NOU EDIFICI DE RECEPCIÓ I PISCINA PER L'HOTEL ESTIVAL ELDORADO

 

Fruit d’un projecte de remodelació integral de l’Hotel ElDorado Playa, es planteja la construcció d’un nou edifici de recepció que es converteix en l'epicentre de tot el complex i al voltant del qual s'ordenen tots els accessos.

Es vol dotar l'edifici de prou contundència e identitat per esdevenir la nova imatge de l’hotel i conformar la primera impressió del qui arriba. Es per això que, en un humil homenatge a l'arquitecte Bonet Castellana i seguint les traces de La Ricarda, es planteja un edifici amb una coberta abovedada.

Una coberta que confereix la imatge de l’edifici i que dota a l’interior d’una qualitat espai notable, esdevenint una cinquena façana molt present des dels edificis d’habitacions del volant, molt més alts que la recepció.

La nova recepció s’organitza a través de 3 naus contígues de 22,05 x 7,35m (llargada x amplada) i organitzades en mòduls estructurals de 7,35x7,35m que ordenen l'espai públic, espai de clients, respecte l'espai privat, espai de treballadors.

 




Antonio Batlle Caravaca
Javier Batlle Artal

b.arquitectura@barquitectura,com

www.barquitectura.com

Tornar
Carrer Doppler 1, ,
Veure el mapa més gran