transparent

NOVES DEPENDENCIES DE LA POLICIA PORTUARIA

L’edifici s’adossa a un mur de pedra d’escullera existent que limita el solar i el transforma en façana. El programa funcional es distribueix en dues plantes de manera que es compacta l’edifici i s’allibera la resta del solar per la circulació interna i places d’aparcament. L’extrem més proper al barri és on se situa la zona més pública de l’edifici, les oficines d’atenció i administració. La resta de la planta baixa acull les dependències de suport al cos de policia, són serveis interns que demanen estar fora de l’accés visual des del carrer. És per això que la planta baixa es converteix en un sòcol opac en la façana principal i apareixen els patis interiors per donar la llum i el confort. A la planta primera, d'accés restringit, hi ha els despatxos de direcció, sales de reunions, centre de video-vigilància...Grans plaques de GRC tanquen l’envolvent. Un mateix material que és alhora tancament i és filtre. Amb els avantatges propis de la construcció en sec i la rapidesa de muntatge.




Anna Adserà Quesada
Elisabet Prat Castellví

pma.arquitectes@gmail.com


Yolanda Martín - Aparellador
Daniel Vera - Aparellador
Albert Pujol - Càlcul Estructura
Josep Maria López - Instal·lacions

Tornar
Veure el mapa més gran