transparent

APARTAMENTO MA

REFORMA INTERIOR D’UN APARTAMENT DE PLATJA A LA COSTA MEDITERRÀNIA

Partint d’un espai únic de 20m² , els clients van demanar el següent programa:

Una sala per a veure la televisió amb els amics (7)
Una dutxa per a dues persones (2)
Una terrassa per a prendre aperitius nocturns en família (2+1)
Un menjador per a deu comensals (10)
L’adaptabilitat de l’apartament per a que hi puguin dormir cinc persones amb un cert grau d’intimitat.

El projecte proposa la construcció d’un moble de geometria variable, a base de tres mòduls: cuina, lleixa i llit, adaptable a tots els usos requerits. La lleixa funciona com un biombo, si és necessari. La porta del bany també és armari, i dóna accés a la bugaderia. L’altell (a sobre del bany) amaga un dormitori doble, al que s’accedeix mitjançant una escala situada en la paret lateral. El magatzem a la terrassa, permet guardar objectes de diferents mides, com les cadires




Angel Rico Painceiras

a.rico@coac.net

http://www.arqmais.net


E3 Arquitectos - Consultor Estructura
Perez Mora, S.l. - Fuster

Tornar
Avda. Europa Nº 5-20 43880 Urb. Masia Blanca,
Veure el mapa més gran