transparent

Projecte d'interiorisme de la Clínica Dental Montse Timoneda

El projecte tracta d’un nou comerç al barri de Sant Pere i Sant Pau de Tarragona: un centre mèdic per la Bea, una odontòloga que s’anima a obrir la seva pròpia consulta ampliant el negoci a centre mèdic.

Va imposar dues premisses molt clares: economia i calidesa. Volia un centre mèdic on hi predominés el color blanc i la fusta adquirint un caràcter propi i confortable on el pacient s’hi sentís a gust.

La proposta presenta tres franges diferenciades segons el seu ús, la central és la destinada a la sala d’espera i les dues laterals alberguen les consultes i boxs dentals.

L'arquitectura materialitzada en la majoria d'elements de fusta i la llum es fusionen per generar una sensació de confort, calidessa i puressa.

Uns grans llistons de fusta controlen el pas de la llum i la visió des de l’exterior en els finestrals que donen al carrer

La il·luminació cenital integrada als panells del cel ras, mantenint-se oculta quan està apagada.




Pere Socias Julbe

peresocias@coac.net

Tornar
Avinguda Ramon I Cajal, 20 Baixos,
Veure el mapa més gran