transparent

Urbanització Plaça Escoles Velles

El projecte de la urbanització de la Plaça Escoles Velles de Constantí, més enllà de limitar-se a substituir el paviment deteriorat, inverteix tota la pendent de la plaça original i ara tota l'aigua de pluja es recull en el punt més baix, el carrer Major. S'amplia la plaça incorporant les voreres, fent-se més accessible i alhora es manté el caràcter social de “plaça recollida” agrupant tota la vegetació en una franja lateral que resguarda de la vialitat del propi carrer. Es posa en relleu l’edifici gairebé centenari de les Escoles Públiques de Constantí, de l’arquitecte Pere Caselles i Tarrats




Chrístian Twose Gómez

ctg@coac.net

www.twosearquitectes.com


Clara Boncompte Padrell - Arquitecte

Tornar
Plaça Escoles Velles,
Veure el mapa més gran