transparent

Cal Fargas

L'encàrrec consisteix en la reforma d'un habitatge en una finca familiar centenària que s'ha anat transformant per parts i en diferents períodes.

Es proposa una redistribució funcional, sitúan l'estar i el menjador cap al carrer i les habitacions cap a la tranquil.litat del pati interior.

L'actuació es resumeix en la disposició de dos volums tancats que divideixen l'habitatge en cinc franges transversals.

Per altra banda la voluntat d'aportar el màxim de llum natural a tots els espais comporta la revalorització d'un pati de llums desaprofitat i la creació d'una sèrie d'obertures als envans que s'alinien per generar diagonals visuals que la percepció d'uns espais grans i diàfans.

Els volums tancats contenen la cuina i el bany i, tot i que es tracten amb materialitats diferents, volen ser considerats com a dos mobles que, com tots els altres, es podrán canviar de lloc o ser renovats.




Albert Pàmies Thomas

albertpamies@coac.net


Laia Juanpere - Interiorista
Reus Disseny I Decoració - Fuster
Instalnova Scp - Instal·lacions

Tornar
Carrer Doctor Robert 7, 2n 1a,
Veure el mapa més gran