transparent

IES Cabrils

IES a Cabrils

Edifici de 100m de llarg paral·lel a la riera. Desnivell d'una planta d'alçada entre els dos extrems.

Fragmentació del volum amb retranqueixos en planta i alçada, introduint una component vertical i generant plans de menors dimensions a l'escala del entorn. La façana urbana segueix una línia sinusoïdal, coincidint amb el mòdul estructural.

A la façana que dóna al pati les reculades són de major entitat i vénen acompanyats per canvis de material. Tres grans talls d'U-Glass trenquen l'edifici i il·luminen els passadissos interiors d'accés a les aules.

Façana d’estucat fi blanc aplicat sobre un sistema d'aïllant tèrmic exterior (SATE).

El Sòcol es converteix en protagonista. Maó Klinker esmaltat de color groc en tot el perímetre de l'edifici i amb alçada variable.

La Protecció solar d'acer galvanitzat lacat al forn de color groc en cada finestra de les aules amb orientació nord-est caracteritza la façana urbana.




Josep Val Ravell
Vsarquitectura

vsarquitectura@coac.net

http://www vsarquitectura.net


Arnau Solé / Gabriel Dominguez - Arquitecte
Avac / Boma - Consultor Estructura
Consulting Lluis Duart - Consultor Instalacions
Ferran Pelegrina . Fpa - Aparellador

Tornar
Avinguda De Les Escoles ,
Veure el mapa més gran