transparent

Reforma Interior en Bioconstrucció

El principal objectiu del projecte és obrir la cuina al menjador i ampliar l’espai incorporant el rentador existent. Tot el projecte es pensa i es construeix en bioconstrucció. L’obra no introdueix ni productes tòxics ni contaminants a l’ambient interior de l’habitatge. El resultat és un disseny integrador de sala, menjador i cuina on l’element articulador d’aquests tres espais és un taulell central, lloc on a dia d’avui es produeixen la majoria d’activitats de dia. La fusta, que és un dels materials naturals per excel·lència usats en bioconstrucció, és l’origen de totes les decisions estètiques. Es cerca l’equilibri entre els materials existents, més neutres, i els nous, més agosarats, aportant al final un aspecte càlid i equilibrat de colors i textures. El disseny dels mobles, fets amb carcassa de tauler tricapa d’avet, elimina l’element tirador obtenint una estètica neta en tons de fusta i blanc. Els tractaments sempre amb olis naturals o productes en base aigua.




Aline Irion Ramalho
Esther Punsola Fernández
Ivet Compañó Padrós
Mireia Mas Terra

contacte@latercerapell.com

www.latercerapell.com


Carles Cot Serra - Instal·lacions
Pau Luna Mesones - Obra
Jose Bernabé Mesones - Fuster

Tornar
C/ Quintana 30 3er 2a, Mataro
Veure el mapa més gran