transparent

Coberta Pista Poliesportiva Ceip Bernat de Riudemeia

COBERTA PISTA POLIESPORTIVA

ESCOLA BERNAT DE RIUDEMEIA.

ARGENTONA.

1.Aixopluc/Sotabosc

Una arquitectura per protegir del Sol i de la pluja a petits i grans, en una àrea d’activitats lúdiques i de joc d’uns 450 m2. L’objectiu principal es el de donar un aixopluc. Un espai de protecció i confort. Aprofitant les característiques de l’arbrat existent, la coberta busca donar una sensació natural de sotabosc.

2.Aprofitament Energètic

Aquesta perllongació dels arbres vol aprofitar també, alguns dels recursos que ofereix la natura. Plaques fotovoltaiques integrades i un molinet eòlic generen electricitat. La coberta recull l’aigua de pluja, la magatzema i la impulsa fins a l’hortet de l’escola.

3.Formalització Orgànica

Amb alçada suficient per poder jugar a bàsquet i sense interferir la visió de l’escola des del carrer, la coberta s’estén des de les copes dels arbres a diferents nivells, amb una geometria orgànica, deixant lliure la geometria simètrica i ortogonal de l’escola.

 


Obra seleccionada



Josep Lluís Campoy I Llaudó

campoy@coac.cat


Marc Palacios Ortiz - Arquitecte Tecnic

Tornar
C/ De Bernat De Riudemeia, 27,
Veure el mapa més gran