transparent

Coberta Pista Poliesportiva Ceip Bernat de Riudemeia

POLIDEPORTIVE TRACK COVER

SCHOOL BERNAT OF RIUDEMEIA.

ARGENTONA.

1. Shelter/Understory

An architecture to protect the sun and rain to small and old, in an area of play and leisure activities of about 450 m2. The main objective is to give shelter. A space of protection and comfort. Taking advantage of the characteristics of the existing woodland, the deck seeks to give a natural feel of understory.

2. Energy Utilization

This prolongation of the trees also wants to take advantage of some of the resources offered by nature. Integrated photovoltaic plates and a windmill generate electricity. The deck collects rainwater, stores it and drives it to the school garden.

3. Organic Formalization

With enough height to play basketball and without interfering with the school's vision from the street, the deck extends from the treetops to different levels, with an organic geometry, leaving free the symmetrical and orthogonal geometry of the school.

 


Obra seleccionada



Josep Lluís Campoy I Llaudó

campoy@coac.cat


Marc Palacios Ortiz - Arquitecte Tecnic

Tornar
LOCATION: C/ De Bernat De Riudemeia, 27,
Veure el mapa més gran