transparent

CAMP DE FUTBOL ALCARRÀS

El projecte planteja l'ampliació del Camp de Futbol d'Alcarràs, situat en el límit nord de la població.

S'estructura en planta baixa amb dos cossos diferents, i construïts en dues fases d'execució.

S'uneixen a través de la nova entrada al camp que dóna continuïtat a la plaça.

El programa contempla quatre vestuaris (1ºfase) i una oficina per al club de futbol i un bar amb serveis (2º fase).

El volum dels nous vestuaris s'uneix a l'antiga construcció, donant continuïtat al conjunt existent, mentre que el volum

d'usos més públics es col·loca perpendicular als vestuaris amb una doble funció, per ser utilitzats a diari pels usuaris del camp,

o de manera puntual pels usuaris de les activitats socials que es realitzen a la plaça durant els dies de mercat o les festes del poble.

 


Obra seleccionada



Jaume Farreny
Maite Sainz De La Maza

arquitectura@jaumefarreny.com

Tornar
Carretera De Vallmanya 94, Alcarras
Veure el mapa més gran