transparent

Despatx d'Arquitectura estudiBLAT

Despatx d’arquitectura estudiBLAT 

 

El despatx s’ubica a Tàrrega (Lleida) en una planta baixa amb gran alçada i amb obertures en tres façanes. La reforma del local per allotjar-hi un estudi d’arquitectura té com a objectiu principal l’aprofitament de la llum natural.

La configuració urbana de l’entorn fa que gairebé no hi hagi incidència directa de raig solar. En conseqüència, el despatx s’organitza situant els espais de treball als perímetres i, en la part interna i de forma compacta, la zona de serveis (office-cuina i un wc).

Els materials busquen potenciar un ambient diàfan i lluminós. Per això, només els muntants de la llibreria i la part de sobre dels mobles baixos són de fusta natural de pi. El paviment és continu de microciment gris.

La integració de les instal·lacions ha estat un tema clau del disseny: la porta d’accés integra les unitats exteriors de la bomba de calor, en contacte amb la reixa exterior, i des d’aquest punt, les canalitzacions arriben a les unitats interiors. 


Obra seleccionada



Marta Miravet Marimon
Roger Besora Foix

hola@estudiblat.cat

www.estudiblat.cat

Tornar
C/ Comabruna, 8 Baixos, Tarrega
Veure el mapa més gran