transparent

Estadi d'atletisme i passera peatonal d'accés al recinte

L’objecte de la intervenció és la reforma integral de l’antic estadi d’atletisme de Camp Clar, originari dels anys 80, i la solució global dels seus accessos peatonals, tot integrant la resta d’edificacions existents del complex esportiu a un nou itinerari d’usuaris i espectadors. La solució consisteix en el disseny, en conjunt, de la pista d’atletisme, dels seus edificis annexes i d’un recorregut elevat que resolgui de forma unitària, funcional i arquitectònica, l’accés dels espectadors. És així com el disseny del projecte s’estén de forma arbòria per connectar l’accés principal del recinte, l’edifici principal de l’estadi d’atletisme i l’accés a la resta d’edificis del complex esportiu. El mecanisme de connexió és una passera peatonal elevada de geometria singular i de secció dinàmica. Un itinerari elevat proporcionant diversos punts de vista interessants sobre l’àmbit urbanitzat de l’Anella mediterrània que potencia arquitectònicament la centralitat urbana del complex.




Juan Manuel Zaguirre Fernández

jm@zfa.cat

www.zfa.cat


Anton Banús - Arquitecte
Josep Anglès - Arquitecte
Windmill Structural Consultants - Càlcul Estructura
David Salsench - Aparellador

Tornar
Anella Mediterrànea. Campclar, Tarragona
Veure el mapa més gran