transparent

AMPLIACIÓ DELS VESTIDORS DEL COMPLEX ESPORTIU “LA PASTORETA” DE REUS

El complex esportiu La Pastoreta compta amb un camp de futbol 11 i un camp de futbol 7. L'edifici original, projectat el 1998, és un cos allargat de planta baixa que acull els vestidors actuals.

El projecte d’ampliació  proposa un nou volum construït amb dos vestidors de grups, un d’àrbitres, un magatzem i una sala d’instal·lacions on es produeix l’ACS de tot el complex i s’implementa amb el suport de les energies renovables.

El nou cos, d’una sola planta i de coberta plana, s’ubica de manera lògica a continuació de d’edifici existent. Té voladís a la façana més propera al camp per donar continuïtat al recorregut cobert existent.

No s’enderroca la tanca original, evitant així residus innecessaris, sinó que el projecte se n’apropia integrant-la al nou edifici i encaixant el programa entre les pilastres originals.

Un buit entre el volum nou i el vell serveix d’articulació. És una zona de pas ampla i porxada que dona resposta a la necessària connexió amb l’exterior a nivell de manteniment




Gabriel Bosques Sánchez (stm)
Josep Anglès Pascual
Linus Ollé Pocurull (stm)

angles@coac.net

anglesarquitectes.net


Albert Mercadé Beltran, Marc Anglès Pascual (col·laborador) - Arquitecte Tecnic
Josep Lluís Serven Pascual - Estructures
Pascual Mèlich Martínez - Delineant
Josep Maria Delmuns Llombart - Enginyer

Tornar
Carrer Dels Velers 28, Reus
Veure el mapa més gran