transparent

Del temple al poble. Intervenció commemorativa pel centenari de la Biblioteca Poular de Valls

Del temple al poble. Intervenció commemorativa pel centenari de la Biblioteca Popular de Valls.

Intervenció encarregada pel Museu de Valls i complementària a l’exposició explicativa de la història de la Biblioteca Popular de Valls, la primera de la Mancomunitat de Catalunya. L’edifici segueix el model de temple clàssic de les biblioteques de la Mancomunitat - els temples de la Cultura - l'objectiu de les quals era fer arribar la Cultura a tothom. Amb una estructura simètrica i un espai central que creix en alçada i que s’il·lumina per la part superior amb una seqüència de finestres, la intervenció se situa en aquest espai central i busca el seu punt mig amb la taula de la bibliotecària des d'on mil lletres s'eleven com una espiral de coneixement cap al poble.

 




Sònia Roca Domingo
Xavier Cendrós Ferré

laparador.valls@gmail.com


Medir Cucurull Batet - Col·laborador Despatx

Tornar
Passeig Del Caputxins, 37 , Valls
Veure el mapa més gran