transparent

Nou accés al tanatori de Vila-seca

Calia plantejar un nou accés al Tanatori que evités, especialment als minusvàlids, el llarg trajecte que suposa accedir-hi des del jardins de l’anomenat “camí del comiat”, dissenyat pels arquitectes Domingo-Ferré. Pretenent respectar al màxim els jardins i l’ondulació d’aquest camí, ideada per salvar el desnivell existent, s’optà per una solució, prou minimalista, com la d’excavar la part dels jardins més propera al tanatori, disposant una bancada ondulant de formigó que contingués les terres atalussades partint del nou límit retallat en el “camí del comiat”. Així s’oferia clarament un accés còmode des del carrer, amb un suau desnivell, amb una dilatació final davant l’entrada on conversar els familiars, tot respectant l’itinerari inicial existent. La bancada incorpora una pre-instal·lació per a leds la qual permetrà il·luminar a nivell rasant el nou accés. Una nova tanca metàl·lica separa clarament la parcel·la del tanatori respecte el nou accés i els jardins existents.




Albert Pàmies Thomas
Anton Pàmies Martorell

pamies.anton@gmail.com

Tornar
Avinguda De La Vila Del Comú, Vila-seca
Veure el mapa més gran