transparent

06-158 Habitatge M&N

Habitatge amb una estètica de volums molt nets i purs. En quant al programa, es volia aconseguir gran fluidesa entre els diferents espais, evitant al màxim passadissos i portes convencionals.

S'ha utilitzat peçes de formigó blanc sense junta horitzontal color blanc en totes les façanes, combinades amb pissarra i aluminis gris fosc per aconseguir gran contrast. 

L'habitatge consta de tres plantes: La planta soterrani destinada a garatge, la planta baixa  on es troba tota la zona de dia, diferenciant les zones d'aigues amb les zones d'estar, separades per l'accés i la planta primera, on hi trobem la zona de nit amb tres habitacions i banys.

L'accés a la planta primera es fa a través d'un doble espai sobre el menjador. L'escala està construïda amb una graons metal.lics encastats a paret folrats de fusta donant la sensació d'una escala flotant. Just sobre aquest doble espai hi trobem un passadís de vidre que ens porta a l'estudi, un espai de treball totalment obert al menjador."




Marcel Torres I Vilella

area@estudiarea.net

www.estudiarea.net


Núria Sànchez I Rovira - Interiorista
Josep Maria Rossell I Selvas - Aparellador
Carles Campanyà I Castellfort - Càlcul Estructura

Tornar
Carrer Nou, Nº 3,