transparent

Centre d'educació infantil i primària Sant Pau

El CEIP Sant Pau s’ubica en un solar fora del nucli urbà, a tocar de la riera i la carretera de Sant Cebrià. L’accés es produeix per l’únic punt de contacte amb la zona d’aparcament i des del qual es connecta amb l’edifici a través d’un pas porxat. La col·locació de l’edifici al mig del solar separa el pati d’infantil al costat sud i el de primària al costat nord.

El projecte es planteja amb una tipologia que combina la forma d’“H” en Planta Pis amb la d’ ”edifici pati” en Planta Baixa. Un dels braços de l’“H” s’allarga fins a la pista esportiva amb el gimnàs, deixant un espai per a possibles ampliacions.

En planta baixa s’ubica majoritàriament el programa que necessita estar a peu plà com és l’educació infantil, l’administració, la biblioteca, el menjador/cuina, i el gimnàs/vestidors. En planta pis se situen les aules de primària organitzades a partir de dos grans distribuïdors amb les escales i els lavabos d’alumnes.

Les façanes es resolen amb un sistema de doble pell ventilada amb acabat d’obra vista amb l’excepció de sota els porxos on l’acabat és amb rajola ceràmica esmaltada. Els sostres i pilars de formigó vist a l’interior de l’edifici contrasten amb els acabats de parets a base d’enrajolat ceràmic, suro, vidre, i DM envernissat.




Eduard Prats Nadal
Pere Ramos Pascual

p-6@coac.net


Lluís Senán Barón - Aparellador
Miquel Àngel Sala Mateus (boma) - Arquitecte
Manelcomas Olivella - Enginyer
Joan Vilanova Nogué (arquitècnics Slp) - Aparellador

Tornar
Carretera Sant Cebrià S/n,