transparent

PROJECTE BÀSIC I EXECUTIU D'UN HABITATGE AÏLLAT C/L'OLIBERA Nº28

 

Es projecta un edifici aïllat a quatre vents en un entorn de cases unifamiliars amb jardins residuals al seu voltant. Per tant es busca un lloc on viure que fugi de la típica concepció residual dels espais exteriors tot fent participar l’interior de l’habitatge dels espais lliures de l’exterior.

La volumetria de l’edifici es configura en base a una agrupació de cossos articulats pels espais de distribució i comunicació que creen un gran buit a l’interior de l’edifici. Aquest mecanisme, que afecta la distribució i la composició de l’edifici, marca unes entrades de l’espai exterior que arriben fins al nucli distribuïdor i formen patis i cossos volats. Això fa que hi hagi uns àmbits de transició entre espais interiors i exteriors i que tots els espais puguin rebre la il·luminació natural més adequada, i al mateix temps genera un encadenament d’espais singulars tant a l’interior com a la façana.




Albert Colomer I Busquets
David Aceves I Caballeria

colomeraceves@coac.cat

Tornar
C/ De L'olivera, 28,