transparent

Reforma Edifici Plurifamiliar Manlleu

Reformes interiors i intervenció en el jardí.

Situació:Can Sanglas-Manlleu-Osona  2009-10

Obres:Equipar edifici plurifamiliar amb un ascensor, un nou mirador sobre claraboia transitable i ampliació del jardí.

Intencions:

1-Mostrar l’espai interior des del recorregut de l’ascensor amb obertura d’una finestra vertical en un costat de l’escala.

2-Cobrir l’escala amb una claraboia trepitjable mirador i construcció de l’escala d’accés al mateix  ubicada dins d’un volum vist de parets d’acer corten.

3-Ampliació jardí, articulant les dues parts amb la participació d’un mur existent, com a  límit dels espais i actuant de projector d’ombres de dia i de làmpada de nit.

 

S’han considerat les afectacions del paisatge invisible.

Les obres ens ajuden a descobrir noves mirades tant dels espais interiors a traves de l’ascensor panoràmic  com del paisatge exterior des de la claraboia - mirador. 

En el jardí, la recuperació del mur com a làmpada dona una resposta d’il·luminació molt efectiva i acollidora.




Pep Padrós Oriol

padrosoriol@coac.net


Mireia Bourier - Arquitecte
Mika Ferrer - Arquitecte Tecnic
Laura Padrós - Arquitecte

Tornar
Carrer Sant Domenec, 7,