transparent

CASA BRUNAIALBERT

L'habitatge de la Bruna i l'Albert s'adapta a la topografia i a la orientació del solar, aprofitant els desnivells per a situar el garatge en una planta semienterrada que s'hi accedeix des del carrer. La planta baixa - on es desenvolupa la totalitat del programa de l'habitatge - pot disfrutar així del jardí, que està a una cota superior a la del carrer quasi en la seva totalitat. Amb uns pocs moviments de terra es va aconseguir un jardí amb diferents ambients: L'hort, el camp de gespa, les graves i roca verge, les aromàtiques, ...

El cos de l'habitatge, es d'una sola coberta inclinada cap al sud en els espais de dia i l'estudi (a sotacoberta), i d'un altre cos adjacent on es situen els dormitoris i serveis en la zona més privada del jardí. Aquí la coberta és plana i així pot assimilar i integrar els panells solars. La coberta inclinada, de xapa i d'una gran dimensió, permet aprofitar l'aigua de pluja per al reg de l'hort i el jardí.




Miquel SitjÀ DomÈnech

ecosit@ecosit.net

www.ecosit.net

Tornar
C,. La Roca,