transparent

CONSULTORI LOCAL DE VILANOVA D'ESCORNALBOU

En un solar aixecat en un mur de pedra, a la nova trama de Vilanova d’Escornalbou, envoltat per la verda i vermella serra d’Argentera, per camps d’arbres ordenats, i presidit pel castell, s’ha situat un edifici compacte desenvolupat linealment, seguint la linealitat del solar i el carrer, que respon a

-Crear condicions per completar en el futur un lloc colectiu de la població, ben situat que te unes esculturals oliveres alineades

-Dialogar amb l’entorn, apropiant-se l’interior, de les vistes al mar llunyà i al turó veí, pixelant-les; i per l’exterior, usant massivament un material fèrric i un color, que connecta amb la seva geografia

-Arquitecturitzar fidelment el programa funcional requerit, amb un sistema avançat de construcció preindustrialitzada lleugera, de muntatge en sec (mes segur i breu que el tradicional), sense elements portants evidents, de bona qualitat d’acabats, d’alta eficiència en sostenibilitat i economia de recursos, i amb un reduït cost de funcionament i manteniment




JesÚs Esquinas Dessy

jesquinas@coac.net


Isabel Zaragoza - Arquitecte
Manel Comas Olivella - Javier Mateos - Instal·lacions
Francisco Vea Folch - Càlcul Estructura
Rosa Sabarich MerÇe - Medicions I Pressupost

Tornar
C/ De Les Escoles, S/n,
Veure el mapa més gran