transparent

CEIP Montoliu

Des del punt de vista volumètric, l’edifici està format per dos cossos vinculats per una àrea de connexió horitzontal. El joc de volums conforma un espai exterior d’accés a totes les àrees funcionals i un accés opcional al pati infantil.

Un dels dos cossos, al Nord, està alineat al límit de las futures edificacions d’habitatge adossades; incorporant les àrees administratives i del gimnàs. L’altre cos, de dimensió més gran i amb tres plantes, separa el terreny en dues àrees funcionals diferents: Infantil i Primària, e incorpora en el seu programa les àrees pròpiament del funcionament de l’escola: aules i menjadors.

A causa de la diferencia de cotes del terreny, l’accés es produeix en el nivell intermedi de l’edifici, diferenciant, en planta inferior, l’àrea  Infantil, menjador, gimnàs i serveis i a la planta baixa i primera l’àrea de Primària.




Jorge Batesteza
Silvia Barbera

contacto@bbats.es

www.bbats.es


Nieves Rodríguez Peral - Seguretat I Salut

Tornar
C/ Sant Jordi Sn, La Riera De Gaià, Tarragona,
Veure el mapa més gran