transparent

31 habitatges HPO, espai equipament i aparcament

El projecte resol una situació de complexitat urbana amb la màxima simplicitat. L’objectiu principal és que l’edifici proporcioni una sortida al c. Poeta Cabanyes a través d’un porxo a pl. baixa. La volumetria de l’edifici s’adapta a l’alçada de les construccions adjacents gràcies a l’organització variable de les plantes dels habitatges entorn als nuclis de circulació verticals. Màxima orientació dels habitatges a sud amb ventilació transversal a través de cuines obertes i ventilades per patis interiors que creen una franja tècnica que facilita el pas vertical d’instal•lacions i la ventilació natural. Sistema constructiu de façana ventilada que es resol amb un mateix material però amb 2 aspectes diferents; façanes laterals compostes per obertures verticals amb persiana enrotllable com a tot el barri i a la façana sud s’aprofita el mateix material per resoldre la protecció del balcó corregut amb lamel•les longitudinals que alhora formen una singular i eficient protecció solar.



Albert Domingo I Ollé
Claudi Aguiló I Aran
Martí Sanz I Ausàs

dataae@dataae.com

www.dataae.com


Eulàlia Aran I Corbella - Arquitecte Tecnic
Boma - Càlcul Estructura
Joan González Gou - Instal·lacions

Tornar
Passeig Exposició 20. , Barcelona
Veure el mapa més gran