transparent

Zones Esportives Salvador Espriu

Complex esportiu a Badalona, en una privilegiada situació, paral.lel a la C31 d'entrada nord a Barcelona, planteja la necessitat i control de la visió del conjunt, també des d'un vehicle en moviment, imatge/façana de la ciutat. Es projecta una façana ritmada amb pòrtics metàl•lics tot resolent la façana urbana de gran dimensió. L' edifici de serveis es disposa en el centre del complex, amb accés a peu de carrer on es situa el control, accessos a grades i vestuaris; a sota, reduÏnt l´impacte visual des de l'autopista, es disposa el bar i pistes esportives. Un edifici lleugerament inclinat, facilitant el control, l'evacuació i recuperació de les aigües grises, negres i de pluja; molt lleuger amb estructura metàl•lica, tancaments i revestiments formats a partir d'elements industrialitzats muntats en sec, de fàcil manteniment i reposició. El policarbonat de les façanes , de tonalitat canviants al llarg del dia , a la nit el converteix en un referent; una gran lluerna singular.



Alfons Soldevila Barbosa
Alfons Soldevila Riera
David Soldevila Riera

soldevila@soldevilasss.com

www.soldevilasss.com


Albert Dalmau - Arquitecte Tecnic
Pgi Group - Instal·lacions
Gmk - Estructures

Tornar
Av. Salvador Espriu Sn, Badalona
Veure el mapa més gran