transparent

Comissaria dels Mossos d'Esquadra

El projecte es situa en una nova zona no consolidada de la ciutat. Per la qual cosa es col•loca en la zona sud-oest del solar per obrir un gran espai públic com avantsala de l’equipament i deixa oberta la possibilitat de creixement de l’avinguda. La comissaria es resol amb un volum compacte i funcional que destaca de la resta. El volum es motllura en funció del programa i de la seva relació amb l’ entorn, per la qual cosa en el seu contacte amb l’espai públic s’eleva per a conformar un fit visible a la vegada que en planta baixa retrocedeix per a recollir al públic i obrir-se. En la segona planta es genera un pati per a ús intern que porta la llum al interior. Les façanes responen al seu entorn: la façana principal es resol amb una pell de xapa microperforada plegada que protegeix a les sales del sol i a la seva vegada permet la visió; les façanes altres són més opaques per a respondre a la protecció contra el soroll de la carretera i a seguir la tipologia de façana urbana.



Esteban Terradas
Robert Terradas

info@terradasarquitectos.com


Isaac Martí - Arquitecte
Miquel Milian - Project Management I Direcció D’execució
Antonio Martin - Seguretat I Salut
Enric Torrent - Estructures
Lluís Termes - Instal·lacions

Tornar
Carretera De Valencia Con C/ Riu Brugent, Tarragona
Veure el mapa més gran