transparent

51 habitatges socials per a joves al Carrer Ali Bei

La proposta pretén seguir el model d’altres intervencions a l’Eixample, on edificis d’equipaments es configuren com una excepció en la regularitat de la trama Cerdà. Respondre a la singularitat, evidenciada per la mida, les variacions topogràfiques de la illa i la densitat de l’entorn construït, i respectar la trama Cerdà, han estat els objectius fonamentals. La proposta consisteix en dues peces, una disposada seguint la parcel•la en el sentit del Carrer Ali Bei i l’altre girada 90 graus, amb la façana principal mirant cap al camp de futbol.

Obra seleccionada



Conxita Balcells Blesa

cba2@balcells.es

www.balcells.es


Ana Lete - Arquitecte
Laia Cisteró - Arquitecte
Manuel Arguijo - Estructures
Eulàlia Aran - Arquitecte Tecnic

Tornar
Carrer Ali Bei 94-96, Barcelona
Veure el mapa més gran