transparent

RESIDENCIA ASSISTIDA I CENTRE DE DIA GENT GRAN

lloc El solar està situat al districte de Nou Barris de Barcelona. Rodejat per la muntanya del Carmel, Torre Baró, la silueta de Santa Coloma i el mar, però també, la domesticitat del carrer Molí, l’esvoranc de la Ronda sorollosa, una explanada que s'ha convertit en una zona verda i el pati de l’escola solar El solar te façana al carrer Molí i a la zona verda. La diferència de cota, entre ambdós, determina la secció de l’edifici. Solar i edifici coincideixen. Poc marge de maniobra edifici L’edifici atén les consideracions anteriors i les compatibilitza amb el programa Els dormitoris a est, per l'orientació i domesticitat del carrer. Les estances relacionals a sud, amb vistes al mar i a la muntanya del Carmel Un sòcol absorbeix el pendent del carrer on s'allotgen els serveis d'equipament (cuina, bugaderia, etc.) amb accés directe i independent. La planta baixa d'accés fa de nexe d'unió entre aquell i el cos mes privat de les sales de llar.



Josep Lafont

jlafont@coac.net


Margarita Castellon - Arquitecte
Joan Carles Capilla - Càlcul Estructura
Manel Comas - Enginyer
Antoni Ventura - Aparellador
Integral S.a. - Direcció Ejecutiva

Tornar
Carrer Moli 67 - 73b, Barcelona
Veure el mapa més gran