© Els mateixos arquitectes

Habitatge unifamiliar aillat

Miguel Leivar, Carlota Martinez, Marc Serra

L'habitatge, de dues plantes, està situata una parcel?la rectangular orientada a sud i ubicat a una carena amb unes magnífiques vistes.
L'edificació té forma prismàtica de 16 per 10 metres i es situa el més al nord que permet la normativa per gaudir de la major superfície possible de jardí.
L'obligada separació a vial es deixa com a extensió del carrer formant un jardí d'accés i l'aparcament. D'aquesta manera la fa?ana nord és el límit entre l'espai públic i el privat.
Bolcats cap a les vistes i al jardí es disposen els espais d'estar absolutament envidrats, de manera que la casa s'apodera de tot el jardí. Es disposa d'àmplies terrasses pensades per ser utilitzades durant tot l'any, amb unes generoses pèrgoles que garanteixen la protecció solar.
Els forjats de fusta microlaminada es recolzen en uns pilars metàl?lics juxtaposats a el vidre de fa?ana i es protegeix de les orientacions est i oest amb uns murs d'obra de fàbrica.


Autors

Carlota Martinez: Arquitecte

Marc Serra  : Arquitecte

Miguel Leivar: Arquitecte

Obra Guanyadora
Obra seleccionada

Detalls del projecte

Edició mostra Mostra Vallès
Any 2019
Modalitat Inclou edificis d'habitatges unifamiliars de promoció pública o privada
Promoció Privat
Email societat leivar@coac.net
Localització Rambla del jardí 59, SANT CUGAT DEL VALLES