© Els mateixos arquitectes

Mirant a mar- Reforma interior a St. Vicenç de Montalt

andrea + joan arquitectes

Reforma vora el mar per a una família nombrosa, on es busquen espais oberts, lluminosos, on les vistes prenen el protagonisme. Els espais d'emmagatzematge, pas i instal·lacions es concentren en un element central de fusta que articula i connecta els diferents racons de la casa.


El fet que es tracti d'una segona residència fa necessari que aquesta respongui a múltiples situacions -acollir a una parella, un grup d'amics o a tota la família-. Es defineixen espais indeterminats que articulen la transició entre la privacitat dels dormitoris i l'espai comunitari.


La sala-cuina-menjador resta oberta i orientada al mar, i es defineixen dues habitacions segregades per l'element central. La resta d'estances es projecten com a espais flexibles, capaços de convertir-se en un moment determinat en habitacions per donar cabuda a tota la família, però que funcionen com a àrees obertes duran el dia.


Es perfora estratègicament l'element central permetent visuals creuades i que totes les habitacions gaudeixin de vistes al mar.

Autors

Andrea Capilla Mónaco  : Arquitecte

Joan Martí Elias  : Arquitecte

Obra Guanyadora
Obra seleccionada

Detalls del projecte

Edició mostra Mostra Maresme
Any 2020
Modalitat Inclou intervencions interiors i exteriors, efímeres o permanents
Promoció Privat
Web societat www.andrea-joan.com
Email societat info@andrea-joan.com
Coordinades 41º33'56.64'' n, 2º31'12.65'' e
Localització SANT VICENC DE MONTALT
Enllaç video https://vimeo.com/293842584