© Els mateixos arquitectes

Exposicio itinerant en dos mòduls desplegables UD100

TGa arquitectes

Es tracta d'una projecte interdisiciplinar de Fundació La Caixa desenvolupada a les comarques centrals per Calaf Industrial i TGa Arquitectes, d'una exposició itinerant dins d'unes unitats desplegables UD100 ideades per accedir al centre de nuclis urbans i desplegar-se amb l'exposició en el seu interior, també desplegable.


Symphony és una experiència immersiva audiovisual que ofereix un viatge a través de les emocions i la música amb l'objectiu d'acostar la música clàssica a tots els públics. L'espectador podrà viure i entendre la música clàssica sentint-se com un músic més dins de la Mahler Chamber Orchestra, dirigida per Gustavo Dudamel.


L'exposició prepara al visitant per poder gaudir de la música clàssica en un entorn idoni, on primer es preparen tots els sentits per ser gaudida al màxim, mitjançant a l'entrada a un auditori n on una projecció de Igor Cortadelles introdueix la música a través de les cultures, i previ a l'accés a la sala de l'experiència 3d, on hem dissenyat les butaques conjuntament amb Figueres per allotjar la tecnologia, ordenador visors, connexions, etc, ser 100% immersiva per poder gaudir únicament de la música.


Autors

Jordi Grané Font  : Arquitecte

Ricard Torres Montagut  : Arquitecte

Col·laboradors

David Mata: Arquitecte

Obra Guanyadora
Obra seleccionada

Detalls del projecte

Edició mostra Mostra Comarques Centrals
Any 2021
Modalitat Inclou intervencions interiors i exteriors, efímeres o permanents
Contractista Calaf Industrial SL
Promoció Privat
Email societat torresgrane.arquitectes@gmail.com