© Jose Hevia

TEN Studio Coworking

Ignacio Alvarez Martinez

Aquest espai de COWORKING ens ha permès plantejar-nos de nou el que ha de ser un lloc de treball compartit. La taula és l'element principal de l'activitat convertint-se en l'únic element divisori i organitzatiu de l'espai. Un espai que simplement s'ha netejat i deixat a la vista amb l'estructura, materials originals i empremtes del que havia estat anteriorment. La fusta de pi en tauler tricapa aporta calidesa a l'espai i resol la resta d'elements com la zona de cuina, espais de descans, escala i taquilles. La imatge corporativa impresa en les diverses superfícies resol tota la senyalètica i gràfica en color del conjunt.


El local de TEN studio era una antiga botiga d'art, revestida de capes de guix laminat, reduint l'espai en tots els sentits, especialment l'altura, i ocultant el caràcter de l'edifici, construït al voltant de 1930 amb murs de maó i columnes d'acer fos .


El nostre treball s'ha centrat en treure tot el maquillatge de l'espai i descobrir les traces que s'amagaven sota. Això ens ha ajudat a il·luminar millor la sala principal, de quatre metres d'alçada, a través dels dos aparadors originals en façana.


S'han utilitzat cinc taules com a elements principals per organitzar l'espai de treball, deixant una a la primera zona, la zona de cuina, i quatre a la zona de treball. Unes altres quatre taules petites es situen a la planta superior, a la zona de reunions, permetent als usuaris moure les taules segons ho necessitin, deixant taules petites o unint-les per crear una sola taula gran.


Els materials utilitzats en la intervenció són bàsicament fusta per a tot el mobiliari, cuina, prestatgeries, taquilles ... i acer per a les estructures, les taules, escales i planta alta.


Autors

Ignacio Alvarez Martinez  : Arquitecte

Col·laboradors

Aida Adcock Colas: Arquitecte

Anna Pons Àlvarez: Dissenyador gràfic

Josep Ma Delmuns: Enginyer

Obra Guanyadora
Obra seleccionada

Detalls del projecte

Edició mostra Mostra Tarragona, 6è Premi Alejandro de la Sota
Any 2021
Modalitat Intervencions en espais interiors, Inclou interiorisme, arquitectura d’interiors i arquitectures efímeres: exposicions, escenografia (de durada temporal)
Societat Ignacio Alvarez Martinez      
Promoció Privat
Web societat http://www.namarquitectura.com/
Email societat info@namarquitectura.com
Coordinades 41? 6'52.82" n, 1?15'10.22" e
Localització TARRAGONA