© Alba Rodriguez Nuñez

Exposició premis AJAC XII 2020

Aida Adcock Colas

Amb la premissa de que els elements que conformen l'exposició siguin fàcils de transportar, muntar i desmuntar sorgeix d'una forma quasi involuntària utilitzar objectes quotidians que no requereixen coneixement tècnic i que són presents en la majoria d'habitatges. Una escala, una pinça i una cinta són les estructures domèstiques que fan de suport dels premis AJAC XII 2020.


Un dels criteris que vam tenir en compte a l'hora de dissenyar Estructures Domèstiques(-ticables) va ser l'estalvi de producció d'elements d'un sol ús a favor de la utilització de sistemes fàcilment reutilitzables en qualsevol àmbit. El muntatge es realitza amb només dos passos que pot dur a terme una sola persona i amb qüestió de poc temps. El primer pas consisteix en la col·locació d'una de les pinces metàl·liques a la part superior central del panell. Tot seguit es passa la cinta d'amarrar a través de la pinça i del graó de l'escala que ens convingui.Autors

Aida Adcock Colas  : Arquitecte

Ingrid Bru Masip  : Arquitecte

Obra Guanyadora
Obra seleccionada

Detalls del projecte

Edició mostra Mostra Tarragona, 6è Premi Alejandro de la Sota
Any 2021
Modalitat Intervencions en espais interiors, Inclou interiorisme, arquitectura d’interiors i arquitectures efímeres: exposicions, escenografia (de durada temporal)
Promoció Privat
Email societat aidaadcock@gmail.com