El projecte de restaurant japonès O'hashi consisteix en una reforma interior mínima, focalitzada en l'aprofitament dels espais d'un local de 55 m2, deixant un primer espai de menjador i cuina oberta el més diàfan i il·luminat possible, i centrant les instal·lacions i serveis de restaurant a les parts interiors del local.
Els dos únics materials utilitzats en el projecte són la teula ceràmica grisa, evocant el món oriental, i la fusta, aportant calidesa a tot el mobiliari de menjador i barres de cuina així com en la il·luminació natural que entra pels finestrals del local, folrats completament en fusta.
Aida Adcock Colas: Arquitecte
Josep Maria Delmuns: Enginyer
Edició mostra | Mostra Tarragona, 6è Premi Alejandro de la Sota |
Any | 2021 |
Modalitat | Intervencions en espais interiors, Inclou interiorisme, arquitectura d’interiors i arquitectures efímeres: exposicions, escenografia (de durada temporal) |
Societat | NAM ARQ |
Contractista | Raycor SL (constructor) - Josep Nin (fuster) |
Promoció | Privat |
Web societat | http://www.namarquitectura.com/ |
Email societat | info@namarquitectura.com |