© Salva López

Centre Terapèutic per a l'Alzheimer

G.C.A., S.L.P.

El projecte s'organitza mitjançant una sèrie de mòduls que giren entorn d'un pati central.


El pati dona suport, il·luminació i ventilació als principals espais de l'edifici que generen uns espais exteriors protegits per als usuaris.
Modulació, precisió i rigor són conceptes que caracteritzen el projecte atès que està resolt amb el sistema prefabricat de CLT o fusta contra-laminada, tant l'estructura com els acabats.


Aquest sistema permet la flexibilitat d'ús, fonamental en el cas del Centre de Dia, compartimentant zones de dimensió controlada sense perdre els avantatges que un espai únic de grans dimensions pot aportar.


El disseny, l'elecció de les espècies vegetals i dels diferents elements de mobiliari tenen un objectiu comú: facilitar que el contacte amb la naturalesa aporti benestar i ajudi a millorar la qualitat de vida de les persones.


Autors

Josep Riu de Martin: Arquitecte

Col·laboradors

Belén Mutlló Pamies: Paisatgista

Capilla Mónaco Arquitectos: Càlcul estructura

Enginyeria Xavier Riveiro Sl Profesional: Instal·lacions

Marsal Enginyers Integrals: Direcció ejecutiva

Obra Guanyadora
Obra guardonada en la modalitat de: Edificis d’ús no residencial de promoció privada OBRA PREMIADA EN LA CATEGORIA D’EDIFICIS DE NOVA PLANTA D’ÚS PÚBLIC

Detalls del projecte

Edició mostra Mostra Tarragona, 6è Premi Alejandro de la Sota
Any 2021
Modalitat Edificis d’ús no residencial de promoció privada
Societat GCA Architects      
Contractista COASA
Promoció Privat
Web societat https://gcaarq.com/
Email societat press@gcaarq.com
Coordinades 41.14268163061135 n, 1.1012153344673976 e
Localització REUS
Enllaç video https://vimeo.com/618755289