Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
 • Nova bonificació per a arquitectes amb baixos ingressos

  Amb la voluntat de seguir ajudant i donant suport als arquitectes, el COAC posa a disposició dels seu col·legiats una nova bonificació de la quota col·legial per a arquitectes amb baixos ingressos que quedin fora de l’àmbit de la bonificació per causes socials. Aquesta nova bonificació de la quota col·legial es podrà sol·licitar a partir del mes d'octubre. Import de la bonificació

  16/09/2019

 • Park(ing) Day Barcelona 2019

  El COAC participa al Park(ing) Day Barcelona 2019

  El divendres 20 de setembre, coincidint amb la Setmana Europea de la Mobilitat, tindrà lloc la propera edició del Park(ing) Day, que se celebra simultàniament a diverses ciutats de tot el món.

  16/09/2019

 • Reprenem les Trobades d'Arquitectes de la Demarcació de...

  La Demarcació de Barcelona del COAC compta amb diferents Grups Territorials: grups d'arquitectes d'una mateixa zona que es reuneixen un cop al mes per posar en comú inquietuds i preocupacions, propostes i activitats socials i culturals. Aquests Grups tenen també com a objectiu teixir relacions entre els arquitectes i els veïns, institucions i organitzacions dels barris, per treballar conjuntament en la millora dels districtes.

  12/09/2019

 • Celebrem-ho junts!

  El 7 d’octubre a partir de les 19 h, coincidint amb el Dia Mundial de l'Arquitectura, celebrarem els 50 anys del nostre Arxiu Històric amb una festa on també inaugurarem l’exposició de gran format que commemora l’efemèride.

  12/09/2019

 • Joan Antoni Solans

  Joan Antoni Solans, in memoriam

  El dramàtic, sobtat i imprevist traspàs del company arquitecte Joan Antoni Solans i Huguet ens ha deixat una mica orfes. Per descomptat als urbanistes i als arquitectes municipals de tot Catalunya, però també a la professió arquitectònica en general i, fins i tot, m’atreviria a dir, a la resta de professionals del nostre país i més enllà. Els urbanistes i els arquitectes municipals perdem un referent importantíssim, no només teòric, sinó sobre tot pràctic.

  4/09/2019

 • Setmana del Llibre en Català

  El COAC col·labora en la 37a edició de la Setmana del Llibre...

  Del 6 al 15 de setembre la Plaça Nova es tornarà a omplir de llibreters, editors i lectors durant la Setmana del Llibre en Català. Un any més, el COAC hi col·labora de forma activa acollint diverses presentacions de llibres i altres activitats.

  3/09/2019

 • Vine al COAC el 19 de setembre a #donarsang

  El Col·legi d’Arquitectes de Catalunya participa novament en l'organització d'una campanya de donació de sang impulsada pel Banc de Sang i de Teixits.Així, el proper dijous 19 de setembre podreu venir de 10 a 14 h a la seu del COAC a Barcelona i fer la vostra aportació a la campanya “Dona el millor de tu. Dona sang”. Disposareu d’un espai habilitat a la Biblioteca del COAC (carrer Arcs, 1-3, 3a planta).

  2/09/2019

 • Mor l'arquitecte Joaquim Maria Casamor

  L’arquitecte Joaquim Maria Casamor d’Espona va morir el passat 17 de juliol als 99 anys d’edat. Casamor va estudiar arquitectura a l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de Barcelona, on es va titular el 1948. L'any 1954 va entrar a formar part de la Junta de Govern del Col·legi d'Arquitectes com a vicesecretari quan Manuel de Solà-Morales de Rosselló n’era el degà (1954-1964).

  18/07/2019

 • Trobada anual d’arquitectes del Vallès

  La Delegació del Vallès del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya va celebrar el passat divendres 12 de juliol la Trobada anual d'arquitectes del Vallès 2019, al magnífic entorn de la Casa de les Aigües de Montcada i Reixac.

  12/07/2019

Pàgines