Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

FESTES D’ARQUITECTURA 2024. ACTIVITATS A TOTS ELS DISTRICTES DE BARCELONA PER APROPAR L’ARQUITECTURA A LA CIUTADANIA

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

En el marc de les Setmanes d’Arquitectura, el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya impulsa les 10 Festes d’Arquitectura 2024, que tindran lloc en diferents escenaris de Barcelona del 14 de maig al 28 de juny. Enguany la Setmana d’Arquitectura evoluciona cap a Setmanes d’Arquitectura amb la mirada posada al futur: Barcelona Capital Mundial de l’Arquitectura 2026. Serà aleshores quan passem de Setmanes a Mesos d’Arquitectura.

Les Festes d’Arquitectura, juntament amb l’Arquitectura a les Aules, són les dues accions que la seu de Barcelona organitza any rere any. Les Festes es duen a terme en diferents espais de la ciutat amb l’objectiu de posar en valor un espai o un edifici concret de cada districte: identificar-lo, conèixer els reptes que té per davant i donar-los impuls, tant entre la ciutadania com entre les institucions. Al voltant d’aquests espais públics i edificis, s’organitzen visites guiades, xerrades, concerts i diferents tipus de tallers per apropar el col·lectiu d’arquitectes i l’arquitectura a tota la ciutadania.

Durant aquest període, Barcelona es converteix en l’epicentre d’un ampli ventall d’activitats relacionades amb el món de l’arquitectura, l’urbanisme, el disseny i la ciutat, més enllà de les fronteres disciplinàries, destacant la funció social dels arquitectes i posant en valor l’arquitectura del territori, sensibilitzant sobre el valor del patrimoni i incentivant la descoberta de l’entorn.

Reserva’t la data per a les Festes d’Arquitectura 2024!
Les Festes se celebren a cada un dels deu districtes de la ciutat:

– Dissabte 4 de març d’11 a 14h. Festa d’Arquitectura de Sant Martí
– Dissabte 18 de maig d’11 a 14h. Festa d’Arquitectura de Les Corts
– Dissabte 25 de maig d’11 a 14h. Festa d’Arquitectura de Gràcia
– Diumenge 26 de maig d’11 a 14h. Festa d’Arquitectura de Ciutat Vella
– Dissabte 1 de juny d’11 a 14h. Festa d’Arquitectura de Sarrià - Sant Gervasi
– Diumenge 2 de juny d’11 a 14h. Festa d’Arquitectura de Nou Barris
– Dissabte 8 de juny, d’11 a 14h. Festa d’Arquitectura de Sants - Montjuïc
– Diumenge 9 de juny, d’11 a 14h. Festa d’Arquitectura d'Horta - Guinardó
– Dissabte 15 de juny d’11 a 14h. Festa d’Arquitectura de Sant Andreu
– Diumenge 16 de juny de 10 a 14h. Festa d’Arquitectura de l'Eixample

Revui les Festes d'Arquitectura del 2023 en aquest vídeo:


Organitzades pels diferents Grups Territorials d’Arquitectes de Barcelona, junt amb altres entitats com associacions de veïns, universitats, despatxos d’arquitectes o diferents escoles de cada barri.

Entitats col·laboradores:
Urban Sketchers Barcelona, Cercle Artístic Sant Lluc, Toni Mira (Arquitecte i coreògraf), Anna Serra (Ballarina), ETSAB, Santi Estopà, MMACA, Sala Ferusic arquitectes, Amaya Caballero, La Casa del Silenci, El Globus Vermell, Elisabetta Quarta, Julián Martínez, Projecte Jardí Fènix, CAS Sarrià, Centre Cívic Pere Pruna, Edgar Peñas (enginyer agrònom), UIC School of Architecture, AVV Porta, Barrio Peraire Arquitectes, Ateneu La Bòbila, Maraki en Bicicleta, Associació de comerciants de La Marina, LINKARK, Eva Jiménez i Xavier Llobet (arquitectes), Contorno Urbano, Genís Planelles Arquitectura, La Font Grup, AVV Font d’en Fargues, 2BMFG Arquitectes, Ateneu d’Innovació digital i democràtica, Canòdrom, Núria Prieto (doctora arquitecta), Diputació de Barcelona, ReArq ETSAB UPC, Marta Domènech i David López (arquitectes), Share Events, Anna Mas Fotografia, Andrés Pino vídeo.

9/05/2024
Tornar