Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Exposició: Paisatges Habitacionals

La Delegació del Vallès del COAC acull, fins al 3 de novembre, l’exposició ‘Paisatges Habitacionals. Una mirada inclusiva i projectiva a l’habitatge col·lectiu a Catalunya’.

La mostra desenvolupa els conceptes tractats en la publicació homònima, projecte editorial que relata un paisatge vist des de la comprensió lògica de l’habitar, una mirada inclusiva i projectiva a l’habitatge col·lectiu.

PDF version

Exposició: Catalunya. Veus i mirades

La seu del COAC a Terrassa acull, des del 4 fins al 28 de juliol, l'exposició ‘Catalunya. Veus i mirades’ de l’artista terrassenc Robert Cabeza.
PDF version

Jornada tècnica: Mobilitat activa com a estratègia d’implementació de la mesura de Zones de Baixes Emissions en municipis

La Delegació del Vallès del COAC organitza el pròxim dimarts 13 de juny, a les 18 h, la sessió informativa 'Mobilitat activa com a estratègia d’implementació de la mesura de Zones de Baixes Emissions en municipis'.
PDF version

Festa d'Arquitectes del Vallès 2023

La Delegació del Vallès del COAC us convida el proper divendres 16 de juny, a partir de les 18 h, a la Festa d'Arquitectes del Vallès 2023.

L'acte se celebrarà a la futura seu del COAC Vallès i del CATEB del Vallès Occidental, al centre de Terrassa. En el decurs de l'acte coneixerem les Bases del Concurs d'Idees per a l'adequació de l'espai i podrem gaudir d'un sopar informal, a peu dret, mentre escoltem música en directe, entre d'altres activitats.

PROGRAMA:

18.00 h.Benvinguda i recepció amb copa de cava.

PDF version

Retrats, Escenes i Poemes, de l'arquitecta Silvana Díaz

Silvana Díaz Garcia va estudiar a l’Escola d’Arquitectura del Vallès i, des que va acabar la seva formació acadèmica, comparteix estudi professional amb l’arquitecte Oriol Cabré Vert, dedicant-se fonamentalment a l’arquitectura residencial tant d’obra nova com de rehabilitació, així com a la urbanització i l’interiorisme.

PDF version

Sessió de networking a Terrassa sobre els ajuts Next Generation amb VIMUSA i SOMUHATESA

La Delegació del Vallès del COAC organitza, conjuntament amb el CATEB, VIMUSA i SOMUHATESA, una sessió de treball al voltant dels ajuts a la rehabilitació dels fons Next Generation.

La trobada, que tindrà lloc l'1 de juny a la seu del COAC a Terrassa, està adreçada als arquitectes i arquitectes tècnics interessats en desenvolupar projectes de rehabilitació residencial en el marc dels ajuts impulsats amb els fons Next Generation.
PDF version

VISITA A LES INSTAL·LACIONS DE LAMP

La Delegació del Vallès del COAC va organitzar, el dimecres 10 de maig, una visita tècnica a les instal·lacions de Lamp. El guiatge va anar a càrrec de Raquel Quevedo, directora de Màrqueting, i David Testar, director d'Operacions.

Lamp es caracteritza per assessorar, dissenyar, produir, comercialitzar i posar en marxa projectes d'il·luminació tècnica. És el segell Lamp, un compromís que mantenen des de fa 50 anys: convertir en realitat els reptes lumínics dels seus clients amb una resposta solvent i a mida en qualsevol projecte arquitectònic del món. 

PDF version

La Delegació del Vallès, amb la Fira Modernista de Terrassa

Aquest passat cap de setmana, 6 i 7 de maig, es va celebrar a Terrassa la gran festa del Modernisme català. Un sorprenent viatge al passat per reproduir l’esplendor modernista de Terrassa de finals de segle XIX i principis del XX.

PDF version

Visita guiada a l'Escola Petit Estel de Terrassa

La Delegació del Vallès del COAC va organitzar, el dimecres 19 d'abril, una visita guiada a l'Escola Petit Estel de Terrassa. Vam poder conèixer els nous edificis de Llar d’Infants i d’Educació Infantil, amb més de 2.300 m2 de superfície construïda i més de 1.200 m2 de patis i terrats, tot destinat a l’educació dels infants de l’Escola.

PDF version

Sessió informativa: Solucions Ferroli

La Delegació del Vallès, juntament amb l'empresa Ferroli, va organitzar el passat 18 d'abril una sessió informativa sota el títol 'Solucions Ferroli. Casos pràctics en obra nova i rehabilitació’.

Programa:

- Presentació grup Ferroli
- CTE: Codi Tècnic de l'Edificació
- DB HE0: Limitació del consum de l’energia
- DB HE1: Control de la demanda energètica
- DB HE2: RITE
- DB HE4: Contribució Energia Renovable per a ACS
- Avantatges de l'aerotèrmia per complir el CTE
- Bases de l’estudi

PDF version

Pages