Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Arquitectour_Ebre: Les Cases de l'Escola

Imatge: 
© Arxiu General Diputació Tarragona
Atenent la magnífica resposta dels assistents a la recentment celebrada 6a edició de l’Arquitectour i havent gaudit d'allò més, tornem a convocar per al diumenge 27 de novembre la tanda de visites guiades amb què la Demarcació de l'Ebre commemora el Dia Mundial de l'Arquitectura.

Enguany, coincidint amb la celebració dels 70 anys de presència de l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tortosa -ara transformada en L’Escola per l’Art i la Cultura de la Diputació- l’Arquitectour proposa com a relat conductor la visita a les seus històriques d’aquesta septuagenària escola. Així, sota el lema 'LES CASES DE L’ESCOLA', accedirem a tres dels immobles patrimonials que han hostatjat l’esmentat centre docent: el Palau Oriol i l’antic Convent de Sant Joan, presencialment, i el Palau dels barons de Purroy, de forma virtual.

Aquesta ruta arquitectònica és oberta a tothom, gratuïta, guiada per arquitectes experts i organitzada en grups reduïts.

Atès que les places són limitades, caldrà inscriure’s per telèfon (977 44 19 72) o via correu electrònic (secr.tor@coac.net), per tal d'assignar l'horari i el grup. Les imatges captades per tots els visitants es podran pujar a Instagram amb l’etiqueta #arquitectourebre2022
 
PDF version

La Delegació del Vallès amb la Fira Modernista de Terrassa

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Aquest cap de setmana s’ha celebrat a Terrassa la gran festa del Modernisme català. Un sorprenent viatge al passat per reproduir l’esplendor modernista de Terrassa de finals de segle XIX i principis del XX. Personatges singulars, recreacions històriques, artesans tradicionals, visites als principals edificis modernistes, exposicions, espectacles i sobretot la calor de la gent que protagonitza la Fira al carrer amb els seus vestits d’època, ens ofereixen l’oportunitat de viure una experiència única.

 

Des del COAC Vallès hem volgut col·laborar-hi activament i hem organitzat una ruta arquitectònica per l’obra de l’arquitecte Lluís Muncunill. El guiatge ha estat a càrrec del nostre delegat, Miquel Turné.

PDF version

Pages