Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Escola d'Estiu. Cursos arquitectura, intensius i pràctics
Imatge: 
© Pexels

Cursos de l'Escola d'Estiu, formació pràctica a preus reduïts

Arriba el bon temps i encara no tens plans per vacances? Aprofita juny i juliol per formar-te en temàtiques diferents i interessants, relacionades amb l'arquitectura i el disseny.

Un any més, l’Escola Sert ha programat un seguit de cursos intensius durant l’estiu que, a través d’una metodologia eminentment pràctica i dinàmica, ajudaran l’alumne a aprofundir en temàtiques diverses que complementaran el seu perfil professional.

Els cursos seleccionats per a l’Escola d’Estiu són els que tenen major rellevància i vinculació amb els nous perfils professionals, amb qüestions tan diverses com la captació d'imatges per presentar els projectes, el disseny de petits jardins o el disseny de projectes amb la tècnica del Feng Shui clàssic o l’amidament amb Presto, entre d'altres.

La metodologia de treball de l'Escola d'Estiu és diferent de l’habitual, de manera que pren major rellevància la part pràctica amb la incorporació de més visites i activitats a l’exterior per generar, així, un ambient més relaxat.

A més del descompte habitual, els arquitectes col·legiats gaudeixen d'un descompte especial del 50% per aquests cursos. Així mateix, les societats registrades al COAC poden inscriure un assistent a preu de col·legiat amb el descompte corresponent.

Llistat de cursos i enllaços:
6/04/2018
Tornar