Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Andrés Flajszer

Postgrau de l'Escola Sert en Retail Business Design

El 17 d'abril començarà el nou Postgrau de l'Escola Sert en Retail Business Design, dirigit per l'arquitecta Cristina Carvajal, especialista en aquest camp.

Aquest postgrau permet adquirir totes les eines necessàries que permetin al professional garantir el nivell de disseny, construcció i gestió en projectes de Retail i dotar-li de nous coneixements transversals i imprescindibles en la pràctica professional.

El curs planteja un enfocament actualitzat, tant teòric com pràctic, presentant-se al llarg de les sessions continguts innovadors que permetin desenvolupar les solucions pràctiques per poder aprofundir en la preparació específica.

El programa del Postgrau s'ha configurat en 3 grans mòduls, imprescindibles per a obtenir la titulació i arribar al projecte tutelat i real. Així mateix, s'han desenvolupat noves càpsules formatives, en aspectes específics del Retail, ja que la realitat del sector incorpora a l'arquitecte no només en la creació del concepte, sinó també en processos d'implementació i role out.

A qui va dirigit
Arquitectes i altres professionals relacionats amb el Retail, que cerquen crear la seva pròpia metodologia de projecte, transparent i professional, centrada en les necessitats del client.

Format
El curs es realitzarà de manera presencial a les aules de l'Escola Sert del carrer Arcs. Les sessions teòriques es podran seguir en directe a través d'internet per la Videoaula.

Preu i matriculació
Per consultar els preus del curs accedeix a la seva fitxa completa.
20% descompte per a matriculacions abans del 20/03/18.

Versió per a imprimirPDF version