Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Projecte audiovisual: Simfonies de ciutat

Amb motiu de la Biennal de Pensament, el CCCB i el Centre Obert d’Arquitectura col.laboren i presenten Simfonies de ciutat, un nou projecte audiovisual del CCCB, de llarg abast, que pretén veure i analitzar l’espai urbà a través dels itineraris personals de diferents cineastes, crear una col·lecció de peces audiovisuals que donin testimoni de les ciutats de principis del segle XXI.
PDF version

Ciclo "Las obras y sus arquitectos". Episodio 7: Casa Grada

El viernes 18 de junio, a las 20 horas, se estrena el septimo y último episodio del ciclo "Las obras y sus autores" que da a conocer los proyectos premiados de los Premios de Arquitectura de las Comarcas de Girona 2020. En esta ocasión, el episodio estará dedicado a la Casa Grada, mención especial ex aequo Vivienda en la categoría Arquitecturas, de Arnau Vergés Tejero.
PDF version

Cicle 'Les obres i els seus autors'. Episodi 7: Casa Grada

El divendres 18 de juny, a les 20 hores, tindrà lloc el setè i darrer episodi del cicle "Les obres i els seus autors" que dona a conèixer els projectes premiats dels Premis d'Arquitectura de les Comarques de Girona 2020. En aquesta ocasió, l'episodi estarà dedicat a la Casa Grada, menció especial ex aequo Habitatge en la categoria Arquitectures, de l'arquitecte Arnau Vergés Tejero.
PDF version

Cicle 'Les obres i els seus autors'. Episodi 6: Una casa de pueblo en Masarac

El viernes 11 de junio, a las 20 horas, se estrena el sexto episodio del ciclo "Las obras y sus autores" que da a conocer los proyectos premiados de los Premios de Arquitectura de las Comarcas de Girona 2020. En esta ocasión, el episodio estará dedicado a Una casa de pueblo en Masarac, mención especial ex aequo Vivienda en la categoría Arquitecturas, de Atheleia Arquitectura | Salvador Tarradas, Borja Fernández y Cristina Franco.
PDF version

Ciclo 'Las obras y sus autores'. Episodio 5: Rehabilitación del Castillo de Monstoriu

El viernes 4 de junio, a las 20 horas, se estrena el quinto episodio del ciclo "Las obras y sus autores" que da a conocer los proyectos premiados de los Premios de Arquitectura de las Comarcas de Girona 2020. En esta ocasión, el episodio estará dedicado a la Rehabilitación del Castillo de Montsoriu, mención especial ex aequo Patrimonio en la categoría Arquitecturas, de Ramon M Castells y Eulàlia Marquès.
PDF version

Cicle 'Les obres i els seus autors'. Episodi 6: Una casa de poble a Masarac

El divendres 11 de juny, a les 20 hores, tindrà lloc el sisè episodi del cicle "Les obres i els seus autors" que dona a conèixer els projectes premiats dels Premis d'Arquitectura de les Comarques de Girona 2020. En aquesta ocasió, l'episodi estarà dedicat a Una casa de poble a Masarac, menció especial ex aequo Habitatge en la categoria Arquitectures, d'Atheleia Arquitectura | Salvador Tarradas, Borja Fernández i Cristina Franco.
PDF version

Cicle 'Les obres i els seus autors'. Episodi 5: Recuperant el Castell de Montsoriu

El divendres 4 de juny, a les 20 hores, tindrà lloc el cinquè episodi del cicle "Les obres i els seus autors" que dona a conèixer els projectes premiats dels Premis d'Arquitectura de les Comarques de Girona 2020. En aquesta ocasió, l'episodi estarà dedicat al Castell de Montsoriu, de Ramon M Castells i Eulàlia Marquès, menció especial ex aequo Patrimoni en la categoria Arquitectures.
PDF version

Ciclo 'Las obras y sus autores'. Episodio 3: Cafetería Buttercup

El viernes 21 de mayo, a las 20 horas, tendrá lugar el tercer episodio del ciclo "Las obras y sus autores" que mujer a conocer los proyectos premiados de los Premios de Arquitectura de las Comarcas de Girona 2020. En esta ocasión, el episodio estará dedicado a la Cafetería Buttercup, de Anna Sabrià, Jordi Ginabreda y Gerard Formentí, obra premiada en la categoría Interiores.
PDF version

Cicle 'Les obres i els seus autors'. Episodi 3: Cafeteria Buttercup

El divendres 21 de maig, a les 20 hores, tindrà lloc el tercer episodi del cicle "Les obres i els seus autors" que dona a conèixer els projectes premiats dels Premis d'Arquitectura de les Comarques de Girona 2020. En aquesta ocasió, l'episodi estarà dedicat a la Cafeteria Buttercup, d'Anna Sabrià, Jordi Ginabreda i Gerard Formentí, obra premiada en la categoria Interiors.
PDF version

Pages