Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

BARQ Festival. Curtmetratges a competició / Altres arquitectures, altres territoris

En aquesta 3a sessió quatre curtmetratges que ens apropen a territoris llunyans i ens ofereixen la possibilitat de descobrir altres pràctiques arquitectòniques, altres cultures i altres maneres de viure. Què compartim i quines similituds trobem entre aquestes i les nostres? Què en podem aprendre per a millorar la nostra relació amb l’entorn i el territori?

1. Rain Harvest Home | Dir. Juan Benavides | Mèxic, 2022 | 9 min
PDF version

BARQ Festival. Curtmetratges a competició / Memòria i experiència

Com experimentem l’arquitectura? Quina empremta deixa l’entorn construït en la nostra memòria? Aquesta 2a sessió proposa un recorregut per quatre curtmetratges que exploren la influència de l’arquitectura en les nostres vivències i en el nostre record, alhora que ens descobreix les diferents herències emocionals que atresoren.

1. Exterior Day (Esterno giorno) | Dir. Giulia Magno | Itàlia, 2022 | 8 min
PDF version

BARQ Festival. Curtmetratges a competició / Materialitat

Una primera sessió de quatre curtmetratges que posa en valor la importància de la matèria en tot allò que es projecta sobre el paper i s’acaba construint. En aquesta sessió, la materialitat i la plasticitat esdevenen protagonistes, fent evident la seva influència, no només en el resultat final, sinó també en els processos de construcció (i deconstrucció).

1. Gypsum Concrete | Dir. Simon Pénochet | França, 2022 | 7 min
PDF version

Projecte audiovisual: Simfonies de ciutat

Amb motiu de la Biennal de Pensament, el CCCB i el Centre Obert d’Arquitectura col.laboren i presenten Simfonies de ciutat, un nou projecte audiovisual del CCCB, de llarg abast, que pretén veure i analitzar l’espai urbà a través dels itineraris personals de diferents cineastes, crear una col·lecció de peces audiovisuals que donin testimoni de les ciutats de principis del segle XXI.
PDF version

Ciclo "Las obras y sus arquitectos". Episodio 7: Casa Grada

El viernes 18 de junio, a las 20 horas, se estrena el septimo y último episodio del ciclo "Las obras y sus autores" que da a conocer los proyectos premiados de los Premios de Arquitectura de las Comarcas de Girona 2020. En esta ocasión, el episodio estará dedicado a la Casa Grada, mención especial ex aequo Vivienda en la categoría Arquitecturas, de Arnau Vergés Tejero.
PDF version

Cicle 'Les obres i els seus autors'. Episodi 7: Casa Grada

El divendres 18 de juny, a les 20 hores, tindrà lloc el setè i darrer episodi del cicle "Les obres i els seus autors" que dona a conèixer els projectes premiats dels Premis d'Arquitectura de les Comarques de Girona 2020. En aquesta ocasió, l'episodi estarà dedicat a la Casa Grada, menció especial ex aequo Habitatge en la categoria Arquitectures, de l'arquitecte Arnau Vergés Tejero.
PDF version

Cicle 'Les obres i els seus autors'. Episodi 6: Una casa de pueblo en Masarac

El viernes 11 de junio, a las 20 horas, se estrena el sexto episodio del ciclo "Las obras y sus autores" que da a conocer los proyectos premiados de los Premios de Arquitectura de las Comarcas de Girona 2020. En esta ocasión, el episodio estará dedicado a Una casa de pueblo en Masarac, mención especial ex aequo Vivienda en la categoría Arquitecturas, de Atheleia Arquitectura | Salvador Tarradas, Borja Fernández y Cristina Franco.
PDF version

Ciclo 'Las obras y sus autores'. Episodio 5: Rehabilitación del Castillo de Monstoriu

El viernes 4 de junio, a las 20 horas, se estrena el quinto episodio del ciclo "Las obras y sus autores" que da a conocer los proyectos premiados de los Premios de Arquitectura de las Comarcas de Girona 2020. En esta ocasión, el episodio estará dedicado a la Rehabilitación del Castillo de Montsoriu, mención especial ex aequo Patrimonio en la categoría Arquitecturas, de Ramon M Castells y Eulàlia Marquès.
PDF version

Cicle 'Les obres i els seus autors'. Episodi 6: Una casa de poble a Masarac

El divendres 11 de juny, a les 20 hores, tindrà lloc el sisè episodi del cicle "Les obres i els seus autors" que dona a conèixer els projectes premiats dels Premis d'Arquitectura de les Comarques de Girona 2020. En aquesta ocasió, l'episodi estarà dedicat a Una casa de poble a Masarac, menció especial ex aequo Habitatge en la categoria Arquitectures, d'Atheleia Arquitectura | Salvador Tarradas, Borja Fernández i Cristina Franco.
PDF version

Pages